Fran├žais
QRsouvenir
QRsouvenir

QR codes duiken steeds meer op in het straatbeeld en ons dagelijks leven. KAMO nam deze technologie over en plaatst ze nu op grafmonumenten, urnezerken en columbariumplaten. Wanneer iemand de QR-code scant met een smartphone wordt die doorverwezen naar een persoonlijke website van de overledene. Deze website kan dan tekst, foto's, muziek en video bevatten. Bestaande Facebook, LinkedIn, Flickr of andere sociale media pagina’s kunnen ook gelinkt worden. Het is ook mogelijk om een bericht te sturen naar de nabestaanden.

KAMO is de eerste in België die deze technologie introduceert in de funeraire wereld. 
De integratie van deze nieuwe technologie zorgt voor enorm veel mogelijkheden. Een overledene kan voor zijn overlijden zijn eigen website opstellen en zo nog een boodschap nalaten aan de nabestaanden. De familie kan een extra aandenken creëren ter herinnering aan de overledene, maar ook historische grafmonumenten kunnen op deze manier een extra woordje uitleg krijgen met historische achtergrond, bijvoorbeeld monumenten voor soldaten uit WOI.
 
Waarom?
Grafmonumenten kenden de laatste jaren weinig evolutie. De modellen en kleuren zijn meestal dezelfde. Door moderne technologieën te integreren krijgt het kerkhofbezoek een nieuwe dimensie en kan er extra troost gegeven worden aan de nabestaanden. 
 
Wie zijn wij?
Kamo verwerkt al meer dan honderd jaar natuursteen. We zijn een van de enige die  natuursteen van ruwe blok tot afgewerkt product verwerken. Kamo is een familiebedrijf in Poperinge waar momenteel de 4de generatie aan het roer staat.
Kamo groeide doorheen de jaren met als basisfilosofie de liefde voor natuursteen en voor kwaliteit. We combineren onze 100 jaar ervaring met een moderne visie. 
Nieuwe grondstoffen zoals composietsteen voor het interieur worden al verscheidene jaren verwerkt. We beschikken over een eigen plaatsingsdienst.
 
Demo: http://www.qrsouvenir.be/a4ee850d.qr
 

 

KAMO 
Frankrijklaan 19
8970 Poperinge
T: 057 33 57 01
Email: info@kamo.be
Website: www.kamo.be
 

 

facebook